logo memories by Marleen

Groepsreizen en -retreats voor avontuurlijke vrouwen

Creatief Retreat Noorwegen

3 – 8 juni 2024

Creatief Retreat Veluwe

13 – 16 september 2024

Over je reisgids..

Het allergelukkigst met Joost, naaldbossen, een goed boek, bruisbal van LUSH en zo nu en dan op reis.

Outdoorliefhebber… want opgegroeid op een woonboerderij op het platteland, met zondagse wandelingen in het reetjesbos.

Pippi Langkous soul… want ik schuw het niet om van de gebaande paden te gaan. Ook houd ik van verre, gekke reisbestemmingen, afgedankt door het grote toerisme, met weinig bagage.

Deze gezellige dames gingen al mee

Deze cursus van Marleen was precies wat ik nodig had om mijn enthousiasme over fotografie een serieuze hobby te laten worden! En dat terwijl de cursus helemaal niet serieus was met taaie kost over techniek en allerlei termen. Op een hele laagdrempelige en creatieve manier behandelde Marleen precies die onderwerpen die nodig waren om van simpele foto’s in het begin, vijf dagen later echt betere foto’s te kunnen schieten. Door het via instagram te doen was er daarbij veel ruimte tot interactie en zelfs persoonlijk contact met Marleen. Wat het daarbij helemaal fijn maakte was de flexibiliteit om de stories te kijken wanneer het jou uitkwam en de hoogtepunten later terug te lezen in de handouts. Kortom: een dikke aanrader!

Marlies van den Berg

Via prachtige foto’s van iemand anders kwam ik in aanraking met de cursus van Marleen. Ik was al een tijdje bezig met fotografie, maar miste nog bepaalde tips en tricks. Deze heb ik zeker geleerd tijdens de Instagramcursus. Het is ideaal om in je zelf gekozen tijd de cursus te volgen en aan de slag te gaan met de dingen die je leert. De hand-outs zijn superoverzichtelijk en hierdoor kun je alles gemakkelijk teruglezen. De cursus heeft mij weer helemaal geenthousiasmeerd om met mijn camera op stap te gaan.

Erin

Het is een hele luchtige en makkelijk te volgen cursus. Marleen geeft je opties waarvan je niet wist dat ze er waren! Ik heb veel nieuwe termen geleerd zoals bijvoorbeeld ‘witbalans. Het is heel leuk dat Marleen het bij alles uitlegt voor zowel de camera als de smartphone. Dus ook als je geen fancy camera hebt, kun je veel van haar leren. Het leukste onderdeel vond ik nabewerking. Door alle voorbeelden die er worden gegeven werd ik ontzettend enthousiast om daarmee te gaan beginnen. Ik kende alleen de filters op Instagram en dit was allemaal nieuwe informatie voor me. Marleen heeft een hele fijne uitstraling en staat altijd open voor vragen. Ze reageert snel en is betrokken. Dankjewel Marleen!

Jacqueline Schols

Ik zie ernaar uit om je te leren kennen

Kennismaken? Of heb je een vraag over één van de reizen? Stuur dan een berichtje.

Ik ben aangesloten bij..