Silje & Frode - Elopement in Noorwegen

 

Samen met mijn Noorse collega Tanja, heb ik twee bridal fotoshoots georganiseerd in Noord-Noorwegen (Alta, om precies te zijn). In 2019 naaide @ieksbridal, in haar atelier in Amsterdam, speciale trouwjurken (in dit geval een two-piece dress), terwijl @ohpopup haar papierkunsten inzette en Michelle (van @le.fleurieus) prachtige droogboeketten maakte en naar Noorwegen stuurde per post.

Na drie jaar wachten, was het eindelijk zover: ik kon met een gerust hart voor de derde keer vliegtickets boeken en een midweekje in het noorden verkeren.

Een van de Noorse couples waren Silje & Frode. Drie jaar geleden zijn ze getrouwd en ze vormen een gezinnetje van twee kinderen. Om hun liefde te vieren, maakten we er een anniversary shoot van: dus inclusief hernieuwde vows (persoonlijke geloften die ze aan elkaar voorlazen). Zie onderaan het fotoblog.

Doel van de fotoshoot?
Jou als klant inspireren om je bruiloft anders aan te pakken dan anders!
Want waarom zou je met 50 daggasten en 100 avondgasten een dansparty moeten geven, als het veel beter bij jullie past om het vliegtuig te pakken en een houten cabin te huren in de bossen? Om samen (of met een selectief gezelschap aan intimi), jullie liefde te vieren? Stel dat je toch van een feestje houdt, dan kun je die alsnog vieren na terugkomst. En als je ooms, tantes en collega's een mooie fotokaart sturen met het berichtje: wij zijn getrouwd! En jullie zijn van harte welkom om bij ons na te kletsen over ons avontuur onder het genot van een bakje koffie en stuk taart.

 

ELOPEMENT SHOOT IN NORWAY

Organisation: @tsfotodesign.weddings and @memoriesbymarleen
Dress: @ieksbridal from Amsterdam
Flowers (bouquet & flower bow): @le.fleurieus
Stationery: @ohpopup

 

MEMORIES by MARLEEN

Marleen de Graaff

contact@memoriesbymarleen.nl