Coaching

Vraag jij je wel eens af hoe je je werk effectiever kunt doen?
Wil jij alle ins en outs weten in de bruidsfotografie?
Of wil jij meer praktijkervaring? Dus leren hoe je een couple op hun gemak stelt, welke concrete opdrachtjes jij ze daarvoor kunt geven?
Wil jij weten welke instellingen ik gebruik om mijn foto’s te maken zoals ze zijn? Bijvoorbeeld hoe ik gebruik maak van het licht en welke apparatuur ik daarbij gebruik.

Kortom: wil jij gewoon eens duizend-en-één vragen stellen aan een collega? Dit is zomaar een rijtje vragen, waar ik destijds zelf mee worstelde.
Na een aantal toffe workshops en jaren ervaring, deel ik mijn antwoorden graag. So, I’m yours! Zodat jij minder hoeft te vallen en weer opstaan. 

Voordat ik fulltime ging fotograferen, was ik 12 jaar geschiedenisdocent. Ik houd er dus van om jou te enthousiasmeren, vooruit te helpen en iets nieuws te leren, op een luchtige manier.
Ik neem je graag mee in mijn bezieling voor het fotograferen van superpersoonlijke lovestories.

We gaan eerst twee uur sparren en daarna samen een shoot vastleggen. Jij mag van tevoren kiezen of het een portret-, love- of familieshoot moet worden.

TESTMONIALS

325 EUR

Op dit moment bied ik een 1-op-1-workshop van 3 uur aan voor 325 EUR inclusief btw, inclusief loveshoot en 10 foto's van jou zelf met je camera / bezig tijdens de loveshoot.
We nemen daarnaast zeer uitgebreid de tijd om te praten over de onderwerpen waar jij graag meer over wilt leren.

Volg op Instagram @memoriesbymarleen en blijf op de hoogte van mijn meest recente werk

MEMORIES by MARLEEN

Marleen de Graaff

contact@memoriesbymarleen.nl